FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Dupi abdi Nyitak logo urang sorangan? Naon mog nu?

Sumuhun! Mangga ngirim logo anjeun dina format CDR ka urang. MOQ nyaeta 1000pcs (gumantung kana desain botol

Tiasa abdi ngadamel labél naon moq nu?

Hampura, lolobana do percetakan

jasa nu OEM anjeun ngarojong?

a. Sutra percetakan panas-stamping, UV palapis, semprot-palapis
b awakna Adat / midang warna
C Buka jasa kapang

Ngakibatkeun waktu sanggeus urutan nempatkeun?

3-5days lamun dina stock (lolobana), desain custom normal 25-35 poé (gumantung kana desain anjeun sarta bahan botol)

Sabaraha lami ulah abdi meunang barang?

Biasana 5-7days ku express. 30-35days ku laut lamun kuantitas badag

sertipikat nu anjeun gaduh?

sertipikat MSDS SGS

Kumaha perusahaan mastikeun kualitas nu?

kualitas 2times mariksa ku QC saméméh pengiriman barang. (Dina jalur produksi + packing tim mariksa

Kumaha mastikeun barang téh excactly naon abdi hoyong.?

prosés paking bakal dikirim ka anjeun méméh ongkos pikeun konfirmasi

Kumaha carana abdi tiasa mayar?

via Alipay, rugbi barat, TT, PayPal

ukur bisa meuli caps?

Sumuhun, MOQ téh gumantung kana rarancang cap

Dupi abdi didatangan pabrik anjeun?

Ngabagéakeun wae, pabrik urang téh Guangzhou aréa baiyun

Sampel bebas diwenangkeun?

 Yes, but shipping cost need be repaied.

 

Enterprise belief

Always Provide Valuable Service to Customers

HTB1O1cvdHZnBKNjSZFhq6A.oXXacplastic-bottle-manufacture-foam-pump-bottle-blue

Service first

With our sincere smile, in exchange for customer satisfaction with our service

Company positioning

Listen to customers / Analysis customers’ need / Solve customers’ problem / Improve packaging application / Remould industry status

HTB1rqP0XODxK1Rjy1zcq6yGeXXaZRecyclable-foam-pump-bottle-cap-100ML-white

Quality assurance

With first-class management, cultivate first-class team, strive for first-class quality and realize first-class benefit