Desain - Distribusi - Téhnologi

fokus kana bisnis kosmétik bahan kemasan, pabrik nyertakeun wewengkon leuwih 6000 maters kuadrat, leuwih 1000 produk inventories

f95ff298

Tentang Kami

Guangzhou Xu Min bahan kemasan Co., Ltd. fokus kana bisnis bahan kemasan kosmétik, jeung pabrik nyertakeun wewengkon leuwih 6000 maters kuadrat, leuwih 1000 produk inventories.

Produk kami

jasa kami

ancoan

Simkuring boga tim téknis kuat dina industri, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur-efisiensi tinggi intelligentequipment.

Service pikeun OEMs

Anjeun perlu pasangan strategis kalayan reliabiliti sarta pangalaman dina rarancang, manufaktur jeung kontrol kualitas produk silicone. Huizhou Melikey Silicone Produk Co., Ltd. Anjeun tiasa manggihan sagalana rék di dieu.

nagara utama