Design - Shpërndarja - Teknologji

përqëndrohet në kozmetike materialet e paketimit biznes, fabrika e mbulon një sipërfaqe prej rreth 6000 maters katrore, mbi 1000 produkte inventarëve

f95ff298

Rreth nesh

Guangzhou Xu Min materialet e paketimit Co, Ltd të përqëndrohet në materialet kozmetike paketimit të biznesit, dhe fabrika e mbulon një sipërfaqe prej rreth 6000 maters katrore, mbi 1000 produkte inventarëve.

Produktet tona

Shërbimi ynë

Stock

Ne kemi një ekip të fortë teknike në industrinë e, nivelin e shkëlqyer të projektimit, duke krijuar një cilësi të lartë të lartë të efikasitetit intelligentequipment.

Shërbimi për OEMs

Ju duhet një partner strategjik me besueshmëri dhe përvojë në projektimin, prodhimin dhe kontrollin e cilësisë së produkteve silikoni. Huizhou Melikey Silicone Produkt Co, Ltd Ju mund të gjeni gjithçka që ju dëshironi këtu.

vendet kryesore