Дизајн - Дистрибуција - технологија

фокус на козметика материјали за пакување бизнис, фабриката зафаќа површина од околу 6.000 квадратни ветераните, повеќе од 1000 производи пописи

f95ff298

за нас

Гуангжу Ксу Мин материјали за пакување копродукции, Ltd фокусира на козметика материјали за пакување бизнис, а фабриката зафаќа површина од околу 6.000 квадратни ветераните, повеќе од 1000 производи пописи.

нашите производи

нашата услуга

акции

Ние имаме силни технички тим во индустријата, одлично ниво дизајн, создавање на високо-квалитетни intelligentequipment висока ефикасност.

Услуги за ОЕМ

Вие треба стратешки партнер со сигурност и искуство во дизајн, производство и контрола на квалитетот на силиконски производи. Huizhou Melikey силиконски производи копродукции, Ltd Можете да најдете се што сакате тука.

големи земји