FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Aku bisa Printing logo kita? Apa mog ing?

YES! Mangga ngirim logo ing format CDR kanggo kita. MOQ punika 1000pcs (gumantung designs botol

Aku bisa nggawe label apa MOQ ing?

Sorry, biasane apa printing

layanan sing OEM kowe ndhukung?

a. Silk printing panas-stamping, UV Coating, semprotan-nutupi
b awak Custom / caps werna
C Open layanan jamur

Mimpin wektu sawise supaya manggonke?

3-5days yen ing Simpenan (biasane), designs adat normal 25-35 dina (gumantung designs lan materi botol)

Suwene aku barangipun?

Biasane 5-7days dening Express. 30-35days dening segara yen jumlahe amba

certificate kowe duwe?

certificate MSDS SGS

Carane perusahaan mesthekake kualitas?

kualitas 2times mriksa dening QC sadurunge kapal. (Ing baris produksi + packing tim pamriksa

Carane kanggo mesthekake barang iku excactly apa aku pengin.?

proses packing bakal ngutus sadurunge kapal kanggo konfirmasi

Carane aku bisa mbayar?

liwat Alipay, Uni kulon, TT, Paypal

mung bisa tuku kapital?

YES, MOQ punika gumantung ing desain tutup

Aku bisa visit pabrik Panjenengan?

Welcome sembarang wektu, kita pabrik punika Guangzhou Baiyun area

Free sample diijini?

 Yes, but shipping cost need be repaied.

 

Enterprise belief

Always Provide Valuable Service to Customers

HTB1O1cvdHZnBKNjSZFhq6A.oXXacplastic-bottle-manufacture-foam-pump-bottle-blue

Service first

With our sincere smile, in exchange for customer satisfaction with our service

Company positioning

Listen to customers / Analysis customers’ need / Solve customers’ problem / Improve packaging application / Remould industry status

HTB1rqP0XODxK1Rjy1zcq6yGeXXaZRecyclable-foam-pump-bottle-cap-100ML-white

Quality assurance

With first-class management, cultivate first-class team, strive for first-class quality and realize first-class benefit