Desain - Distribution - Teknologi

fokus ing bisnis kosmetik bahan packaging, pabrik Jembaré saka liwat 6000 maters kothak, 1000 produk inventories

f95ff298

Babagan awake dhewe

Guangzhou Xu Min bahan Packaging Co., Ltd. fokus ing bisnis bahan packaging Kosmetik, lan pabrik Jembaré saka liwat 6000 maters kothak, 1000 produk inventories.

Products kita

layanan kita

stock

We duwe tim technical kuwat ing industri, tingkat desain banget, nggawe kualitas dhuwur-efficiency intelligentequipment.

Service OEMs

Sampeyan perlu partner strategis karo linuwih lan pengalaman ing desain, Manufaktur lan kontrol kualitas produk silikon. Huizhou Melikey Silicone Product Co., Ltd. Sampeyan bisa nemokake kabeh sing pengin kene.

negara utama